Personal tools

Talk:Service:Security

From Eth0Wiki

Jump to: navigation, search

Mag ik voorstellen dagelijks om 13:37 het alarm af te laten gaan?

los van dat het erg 1337 zou zijn ( :-) ) is het meteen eenzelfde effect als de eerste maandag van de maand, weten mensen waar ze op moeten letten en dergelijks

eth0 in #eth0 kan assisteren met aankondiging.

(was dit nl van plan tot ik las dat er andere luchtalarm plannen waren ;-))

Het lijkt me opzich wel nuttig om het in ieder geval 1x aan te kondigen inderdaad, overleg maar even met The_Pest Chakotay 00:24, 10 January 2008 (CET)

hallo pest hier.

Nou ja iedereen dag om 13:37 uur lijk me misschien wat veel maar een test kan op zich geen kwaad. Wil zo wie zo als de veld menger en de evenement baas er mee akkoord gaan een oefening doen met de Crew betreffende: (een aantal mensen van het terrein verwijden onder het mom van evacuatie ) en het lokaliseren van een tent en de brand ploeg daar krijgen. Misschien dat we een of twee tenten kunnen vragen om hier vrijwilliger voor te zijn.

Het gehele veld ontruimen lijk me iets te veel van het goeden + dat niet iedereen het nut van zo'n oefening in ziet en er niet of moeizaam aan mee zullen werken. Met als mogelijk argument dat ze hun spullen niet alleen willen laten.

Maar een oefening of de melding snel over alle kanalen gaat en of het overal goed hoorbaar is kan geen kwaad. Mits het natuurlijk ruim van tevoren door de crew word aangekondigd.